Ulefone je predstavio nevjerojatan pametni telefon Power Armor 13 s baterijom kapaciteta od 13.200 mAh

 

Ovo je robusni pametni telefon s trenutno najvećom baterijom. A baterija treba i snažno punjenje jer bi u suprotnom sve trajalo pola dana. Punjač omogućuje punjenje snagom od 33 W. Kupite li bežični punjač, bateriju ćete puniti snagom od 15 W. S obzirom da ćete kupnjom Ulefone Power Armor 13 telefona imati ogroman kapacitet baterije, njezino trajanje možete produžiti tako što ju nećete puniti iznad 80 posto, a punit ćete ju čim kapacitet padne ispod 20 posto.

Baterija će na čekanju izdržati 600 sati, Ulefone kaže da će vam u radu trajati pet dana a omogućit će čak 17 sati razgovora.

 

 

Zgodno je i što svoju struju možete posuditi prijateljima koji imaju smartphone s bežičnim punjenjem. Jednostavno naslonite telefona na telefon sa stražnjim dijelom kućišta i proces prebacivanja elektrona počinje. Punjenje se odvija snagom od 5 W. Nije velika brzina, ali ako nekome trebate napuniti nekoliko postotaka baterije kako bi obavio telefonski poziv ili pogledao što je novo na društvenim mrežama, bit će sasvim u red.

 

 

Ovaj Android 11 uređaj radi s 8 GB radne memorije tako da ćete imati pouzdan telefon i za zahtjevne igre, ali i kroz nekoliko godina kada vam možda bude trebalo više RAM-a. Interna memorija je odličnih 256 GB, a može se i proširiti microSD karticama do 1 TB. Dakle, ako ste klasični tip vlasnika mobitela i volite imati svoju lokalnu kopiju svih podataka te ne vjerujete u oblak (cloud), možete sve podatke držati na memorijskoj kartici.

 

 

Dual SIM Ulefone Power Armor 13 je siguran u mnogim uvjetima. Uz to što posjeduje certifikat za IP68/69K zaštitu od prašine i vode tako da se s njime možete i kupati u rijekama, jezerima, bazenima i u svojoj kadi nudi i zaštitu podataka koje ćete otključati svojim pogledom. Prednja kamera od 16 megapiksela omogućuje prepoznavanje lica. I svoj otisak prsta možete spremiti u memoriju telefona te na taj način kontrolirati otključavanje i zaključavanje. Na jako brz i trenutan način.

 

 

Bavite li se stolarijom, uređivanjem kuća i poslovnih prostora ili samo s vremena na vrijeme trebate izmjeriti udaljenost nekih predmeta, ovaj Ulefone će biti idealan mjerni instrument jer uz pomoć infracrvene zrake može izmjeriti udaljenost od predmeta. Kupujete li novi komad namještaja, možete ga u tren oka izmjeriti.

 

 

Sve se to obavlja preko 6,81-inčnog fullHD+ ekrana koji će dobro poslužiti i za gledanje filmova, uz omjer stanica od 20:9. Ili cijelih serija, s jednim punjenjem baterije. Ovo je idealan telefon za binge watching, maratonsko gledanje video sadržaja, bez pauze. Odlučite da ćete preko vikenda ili tijekom jedne noći pogledati sve nastavke nove serije za kojom luduje cijeli svijet i ostvarite uz Ulefone.

 

 

Za trenutke odmora dobro će vam doći FM radio, uz koji ćete se i informirati kroz informativne emisije, a neće vam trebati slušalice kako biste ulovili signal radijskih postaja. Ugrađena je antena u kućište robusnog telefona.

Na stražnjoj su strani ugrađene i četiri kamere, što je danas standard. Glavni senzor ima 48 megapiksela, a širokokutna od 8 megapiksela dobro će vam doći kada želite jednim potezom uloviti cijelu panoramu ili pak više osoba ili predmeta iz neposredne blizine snimanja. Za detaljnije snimanje poslužit će 2-megapikselni senzor uz koji ćete snimati pčele na cvijetu, dokumente iz neposredne blizine.

 

 

MediaTek Helio G95 čipset radi na taktu do 2,05 GHz, a sastoji se od osam procesorskih jezgri – dvije Cortex-A76 su zadužene za performanse dok ostalih šest Cortex-A55 rade u štedljivijem načinu rada. Koristi se 12 nm produkciji proces.