Košarica

Blog

Čak četiri stražnje kamere, od kojih je jedna trenutni vrh u svijetu, veliki ekran i 8 GB radne memorije karakteriziraju Honor 20 Pro, a niti Honor 20 ne zaostaje previše.

Pročitaj više

OnePlus je predstavio svoju novu flagship liniju pametnih telefona OnePlus 7 koja uključuje i Pro verziju te Pro 5G varijantu koju će prvo ponuditi u Velikoj Britaniji.

Pročitaj više

Odabrali smo tri predstavnika pametnih telefona koji bi vam mogli ispuniti snove, a da pri tome za njih ne morate izdvojiti pravo malo bogatstvo.

Pročitaj više

Nakon predstavljanja modela Huawei P30 i P30 Pro, i najnovija „lagana“ izvedba 30 lite ima se s čime pohvaliti, čak i s više nego što nudi ovaj snažni dvojac.

Pročitaj više

Samsungova Galaxy A serija (A10, A20e, A40, A50, A70 i A80) donosi zanimljive inovacije u svijet pametnih telefona poput rotiranja kamera te baterije koja se sama prilagođava navikama vlasnika.

Pročitaj više

Huawei Y6 (2019) i Y7 (2019) nasljeđuju prošlogodišnje modele koji su dobro prihvaćeni zbog odličnog odnosa uloženo-dobiveno.

Pročitaj više

Huawei P30 i P30 Pro već su u prvim danima prodaje osvojili ne samo simpatije kupaca nego i zanimljive nagrade.

Pročitaj više

Kako optimizirati trajanje baterije mobitela

četvrtak, 21. ožujka 2019.

Treba li vam 4G mreža ili i s 3G možete biti zadovoljni? Najveća rezolucija ekrana također je vrlo često nepotrebna. Trajanje baterije vašeg smartphonea možete produžiti za najmanje 20 posto uz naše savjete.

Pročitaj više

LG G8 ThinQ predstavljen u Barceloni

ponedjeljak, 25. veljače 2019.

Upravljanje gestama putem prednje ToF kamere glavna je funkcija novog LG G8 ThinQ predstavljenog u Barceloni.

Pročitaj više

Stižu Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ i S10 5G

četvrtak, 21. veljače 2019.

Čak četiri modela Samsung je predstavio u novoj seriji Galaxy S10, uz memorijski kapacitet koji ide do čak 1,5 TB.

Pročitaj više