Košarica

Blog

Najnoviji podaci govore o povećanju prodaje pametnih satova većoj za čak 42 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Imate li pametni sat na ruci?

Pročitaj više

Čudo od mobitela: Xiaomi Mi Note 10 Pro

petak, 8. studenoga 2019.

Xiaomi je predstavio nove Mi Note 10 i Mi Note 10 Pro s ukupno šest kamera – čak pet kamera smješteno je na stražnjoj strani, a baterija kapaciteta 5260 mAh puni se nevjerojatno brzo.

Pročitaj više

Vrhunac Androida: Google Pixel 4 i Pixel 4 XL

utorak, 22. listopada 2019.

Za korisnike koji traže čisto Android sučelje Google je pripremio dva nova modela – Pixel 4 i Pixel 4 XL.

Pročitaj više

U Europi su se najviše tražili Samsungovi mobiteli, a u top 5 je i jedan Xiaomi Redmi model.

Pročitaj više

Dodatna oprema za mobitele Baseus

utorak, 24. rujna 2019.

Povoljna cijena, raznovrsnost i kvaliteta karakteristike su dodatne opreme za mobitele Baseus. Izdvojili smo najzanimljivije proizvode koji će vam sigurno dobro doći uz vaš pametni telefon.

Pročitaj više

Redmi Note 8 Pro popeo se na vrh ljestvice mobitela s najvećim brojem megapiksela, ima ih čak 64.

Pročitaj više

Samsung je predstavio dva Note modela, a oba pametna telefona nude izuzetno zanimljive i napredne mogućnosti poput upravljanja gestama s olovkom te po prvi put fokusiranjem objekata u video filmovima

Pročitaj više

Znate li da ćete uz tablet povećati svoju kreativnost i produktivnost? Predstavljen je novi Samsung Galaxy Tab S6 s olovkom, integiranim senzorom otiska prsta u ekranu te s četiri zvučnika i dvostrukom kamerom.

Pročitaj više

Oduševit će vas električni skuteri

četvrtak, 1. kolovoza 2019.

Bicikl je kao prijevozno sredstvo zaista odlično rješenje, danas ih u svijetu ima oko milijardu, ali postoji još nešto bolje - to su električni scooteri.

Pročitaj više

Magnet za kupnju: novi Xiaomi Mi A3 ima tri stražnje kamere, prednju od 32 megapiksela, bateriju od 4030 mAh s podržanim brzim punjenjem.

Pročitaj više