Košarica

Blog

Uz MIL-STD-810G i IP68 standarde novi LG Q9 je spreman za izdržati puno toga, a istovremeno donosi i solidan hardver te veliki ekran od 6,1 inča.

Pročitaj više

Xiaomi je napravio korak dalje i osamostalio liniju pametnih telefona Redmi kao potpuno novi brand.

Pročitaj više

S najjačim čipsetom na svijetu i sa Sonyjevom kamerom od 48 megapiksela novi Honor View 20 imat će još mnoge adute.

Pročitaj više

Nasljednik Snapdragona 845, Qualcommov čipset Snapdragon 855 pokretat će najjače pametne telefone koji će stići u 2019. godini.

Pročitaj više

Odlična prilika za poklon od svetog Nikole

četvrtak, 6. prosinca 2018.

Sveti Nikola niti ove godine neće zaboraviti donijeti darove. Što kažete na ove poklone u vašoj čizmici?

Pročitaj više

Od 22. do 25. studenog 2018. Neutrino Mobile je pripremio izuzetno zanimljivu ponudu s odličnim popustima za pametne telefone, tablete, pametne satove…

Pročitaj više

Radna (RAM) memorija pametnog telefona je vrlo bitna za njegov rad, pa čak bismo mogli reći i da je najbitnija u novije vrijeme. Koliko gigabajta memorije ima vaš smartphone?

Pročitaj više

OnePlus 6T u areni najboljih od najboljih

utorak, 30. listopada 2018.

Ne prestaje predstavljanje novih, izuzetno moćnih pametnih telefona – na red je po drugi put ove godine došao i OnePlus s modelom 6T.

Pročitaj više

Xiaomi Mi Mix 3 ima ekran od ruba do ruba, prednja kamera je skrivena, a dolazi u tri memorijske verzije – od 6 GB, 8 GB i čak 10 GB radne memorije.

Pročitaj više

Samsung je predstavio prvi mobitel na svijetu s čak 4 stražnje kamere, Huawei već drugu godinu nudi tri stražnje kamere, a u igru se nedavno uključio i LG s ukupno pet kamera.

Pročitaj više