Košarica

Blog

Magnet za kupnju: novi Xiaomi Mi A3 ima tri stražnje kamere, prednju od 32 megapiksela, bateriju od 4030 mAh s podržanim brzim punjenjem.

Pročitaj više

Potpuno nova Xiaomi serija kao glavnu funkcionalnost ističe prednje, selfie kamere, ali nisu to jedini aduti s kojima će osvojiti mnoga srca

Pročitaj više

S karakteristikama od kojih ćete se smrznuti, novi Redmi K20 Pro dolazi i u običnoj verziji K20 od koje se vrlo malo razlikuje.

Pročitaj više

Čak 4000 mAh kapacitet je baterije koja će biti ugrađena u novi Redmi 7A.

Pročitaj više

Čak četiri stražnje kamere, od kojih je jedna trenutni vrh u svijetu, veliki ekran i 8 GB radne memorije karakteriziraju Honor 20 Pro, a niti Honor 20 ne zaostaje previše.

Pročitaj više

OnePlus je predstavio svoju novu flagship liniju pametnih telefona OnePlus 7 koja uključuje i Pro verziju te Pro 5G varijantu koju će prvo ponuditi u Velikoj Britaniji.

Pročitaj više

Odabrali smo tri predstavnika pametnih telefona koji bi vam mogli ispuniti snove, a da pri tome za njih ne morate izdvojiti pravo malo bogatstvo.

Pročitaj više

Nakon predstavljanja modela Huawei P30 i P30 Pro, i najnovija „lagana“ izvedba 30 lite ima se s čime pohvaliti, čak i s više nego što nudi ovaj snažni dvojac.

Pročitaj više

Samsungova Galaxy A serija (A10, A20e, A40, A50, A70 i A80) donosi zanimljive inovacije u svijet pametnih telefona poput rotiranja kamera te baterije koja se sama prilagođava navikama vlasnika.

Pročitaj više

Huawei Y6 (2019) i Y7 (2019) nasljeđuju prošlogodišnje modele koji su dobro prihvaćeni zbog odličnog odnosa uloženo-dobiveno.

Pročitaj više