Košarica
Kategorije

Dostava

Način dostave:

Neutrinomobile.hr usluge dostave obavlja na području cijele Republike Hrvatske u suradnji sa dostavnim službama Overseas i GLS. Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Tracking dostave možete vršiti na stranicama dostavnih službi, prema kodu koji dobijete od nas nakon što robu pošaljemo. Od trenutka kada vam mi pošaljemo info o slanju robe, pa do trenutka kada dostavne službe unesu vašu pošiljku u sistem može proći neko vrijeme(3-8h) Dostavna služba ne radi subotu i nedjelju, te praznike.

 

VAŽNO: Roba se može osobno podići u trgovini na adresi Tratinska 77, Zagreb pon-pet 8-19h subota 8-13h, nedjeljom i praznikom ne radimo.


Cijena dostave:

Dostava je besplatna od određene vrijednosti robe ovisno o vrsti robe. Cijene dostave pišu ispod cijene za svaki artikl.

 

Rok dostave:

Kupcu se roba dostavlja do ulaznih vrata zgrade ili u prostore stanovanja, prema prethodnom dogovoru. Ako narudžba stigne do 12h, te ako se radi o većim mjestima isporuka je slijedeći radni dan ili radni dan poslije, ovisno o planu dostave službe Overseas ili GLS. Za otoke i manja mjesta rok isporuke je duži, prema rasporedu dostava Overseas i GLS, (ovisno o mjestu dostave) osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave i tim danima dostavne službe ne dostavljaju. Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača.

U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio online centar bez isporuke kupcu i sl.) online centar ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

 

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!