Hoćemo li uskoro prestati nositi maske na licu? Još ne znamo sa sigurnošću, ali treba biti spreman i pripremiti se na najbolji mogući način

 

Maska na licu mnogima je bila alibi za manje sređivanja, ali ljeto je stiglo, počeli su izlasci i turistička sezona, vrijeme je za odlazak na more pa samim time treba posvetiti pozornost osobnoj njezi.

Sušilo za kosu vjerojatno svi imamo kod kuće, mnoge žene imaju i peglu za kosu. Možda je vrijeme za obnavljanje kućne kolekcije uređaja, a mi smo izabrali najkorisnije i najzanimljivije uređaje koje u ponudi ima Neutrinomobile.hr web shop.

Esperancza Sonic aparat za čišćenje lica Bliss u pink boji koristi se istovremeno i za masažu lica te dekoltea. Učinkovito čisti i normalan i nepravilan ten, bori se protiv starenja lica dubinski i nježno. Savršeno uklanja ostatke šminke i nečistoće s kože te dubinski čisti pore kože. Ispravlja i sve nedostatke i suhu kožu. Samo jedno umivanje učinit će da vaše lice izgleda blistavije i svježe. Vodootporno kućište IPX5 koristi dvije AAA baterije.

 

 

Depilator također spada u osobnu njegu pa obavezno nabavite jedan, a cijena je prava sitnica. Copacabana EBD002B u bijeloj boji ima 16 pari pinceta za brzo i učinkovito uklanjanje najkraće, neželjene dlake iz korijena kako bi duže uživali u glatkoj i mekanoj koži. Pere se pod tekućom vodom te ima dva stupnja brzine, a za napajanje koristi tri AAA baterije.

 

 

Uz ljeto idu i manje kile pa obavezno pratite svoju tjelesnu masu uz vagu. Nadamo se da nemate 180 kilograma, koliko maksimalno važe osobna vaga Flip Flop koja će prikazi točnost u 100 grama. Koristi se kaljena staklena platforma, ima automatsko isključivanje te indikator prazne baterije.

 

 

Esperanza uvijač za kosu 16 mm Charlise savršen je za oblikovanje kose i neophodan predmet za svaku ženu koja brine o svom izgledu. Uvijač će savršeno raditi čak i najtvrđe frizure uz valjak obložen keramikom promjera 16 mm kako biste oblikovali sitne spiralne uvojke. Omogućuje brzo stvaranje izvrsne frizure za svaku priliku.

 

 

UV lampa za nokte Esperanza opremljena je s tri učinkovite LED diode s ukupnom snagom od 9 W. Za profesionalce je namijenjena Esperanca Agate UV lampa za nokte. Lampa ravnomjerno suši sve hibridne, akrilne, gel lakove i ostale proizvode za nokte koje treba sušiti UV svjetlom. Svjetiljka je savršena i za manikuru i pedikuru kod kuće i za profesionalne kozmetičke salone. Opremljena je s 15 učinkovitih LED dioda ukupne snage 36 W koje daju bijelu svjetlost i dvostruku valnu duljinu od 365 nm i 405 nm. Ima senzor pokreta i prikaz vremena stvrdnjavanja koji olakšavaju rad.

 

 

Tri-u-jedan Proficare epilator PC-LBS 3002 je depilator, brijač i sredstvo za uklanjanje žuljeva. Jednostavan je za rukovanje uz punjivu bateriju sastavljenu od dvije ćelije sa 600 mAh. Ima LED zaslon, malih je dimenzija pa je idealan i za putovanja. Depilator s jednoličnom rotacijom koristi se za jednostavnu epilaciju finih dlačica koje su vrlo blizu kože, omogućuje nježno brijanje nogu i osjetljivih dijelova tijela poput pazuha te bikini područja. Prilikom uklanjanja žuljeva ne oštećuje normalni sloj kože.

 

 

Učinite svoje pore nježnim i glatkim. Ovo je uređaj za uklanjanje mitesera, ima tri brzine podešavanja, a napaja se preko punjive baterije. Vakuumski čistač pora za lice Rose Gold multifunkcionalni je aparat za čišćenje pora, mitesera i akni. Aparat uklanja prljavštinu s pora tehnikom koja ne nadražuje. Uz uređaj se isporučuju četiri različita nastavka.

 

 

Malih dimenzija Beurer FC45 četkica za čišćenje lica idealna je za čišćenje kože od nečistoća, prljavštine i mrtvih stanica. Jednostavna za transport i korištenje, a radi na baterije.