Valentinovo je vrijeme kada poklanjamo s ljubavlju. Ako još ne znate što biste poklonili voljenoj osobi, mi imamo nekoliko zanimljivih prijedloga

 

Ne znamo treba li vašoj dragoj novi printer, možda vašem dragom dečku ili mužu dobro dođe mini zvono za bicikl, ali smo sigurni da na poklone koje vam predlažemo nitko neće ostati ravnodušan.

Esperanza UV lampa za nokte Onix u bijeloj boji idealna je za sadašnje vrijeme kada je poželjno ostati kod kuće, ali i kod kuće trebamo biti lijepi i uredni. Uz ovu lampu za nokte možete zaboraviti na česte posjete kozmetičkim salonima i skupim tretmanima za manikuru. Namijenjena je za akrilne i gel lakove, a posao za vas obavlja 12 učinkovitih LED i CCFL fluorescentnih svjetiljki ukupne snage 36 W. Lampa je opremljena automatskim isključivanjem na 10, 20 i 30 sekundi te senzorom kretanja.

 

 

Na pametne telefone također nitko ne ostaje ravnodušan. Što kažete na bateriju od 10.000 mAh? Da, upravo toliko iznosi kapacitet ugrađene baterije u smartphone Oukitel K12. Niti u ostalim detaljima ovaj mobitel nije loš – ima veliki ekran dijagonale 6,3 inča u fullHD+ rezoluciji, radi u 4G mrežama, pokreće ga čipset MediaTek Helio P35 na taktu do 2,3 GHz. Uz 4 GB radne memorije ugrađeno je 64 GB interne memorije, a na stražnjoj se strani nalazi dvostruka kamera od 16 + 2 megapiksela.

 

 

Sunset Purple je boja u kojoj dolazi Xiaomi Redmi 9. Unatrag nekoliko godina Redmi serija je jedan od najprodavanijih pametnih telefona u svijetu, popularan je i u Europi jer nudi odličan omjer uloženo – dobiveno. Iako je povoljniji cijenom, dolazi s USB Type-C konektorom za punjenje baterije kapaciteta 5020 mAh, a puni se snagom od 18 W. Na stražnjoj se strani nalazi četverostruka kamera, naprijed je ekran od 6,53 inča zaštićen Gorilla Glass 3 staklom.

 

 

18 centimetara visok je Ultimate Ears Ue Speaker Boom 2 Cherrybomb Red. Ovaj bežični Bluetooth zvučnik zvuk emitira u 360 stupnjeva, ima odličan zvuk s moćnim basom, a dolazi u crvenoj i bijeloj boji. Čak je i otporan za prskanje vodom (IPx7), spaja se na Android i iOS pametne telefone. Nakon 2,5 sati punjenja litijske baterije svirat će do 15 sati. Dobro će vam doći i za duge telefonske razgovore, za odlazak u prirodu, ljeti na more…

 

 

Nastavljamo u istom tonu – točno jedan metar visok je crni Trevi XT 101 BT zvučnik s pojačalom. Ima ugrađen MP3 player, može se spojiti na televizor, smartphone, tablet, a sastoji se od dva prednja zvučnika od 3“ te Tweeter zvučnika od 1“. Maksimalna snaga ovog 2.0 sustava je 40 W, a masa je samo 2,9 kilograma. Dodatni plus je što ima microSD utor pa svoju glazbu možete i na taj način pohraniti i slušati bilo gdje, bez da trošite bateriju uparenog pametnog telefona.

 

 

Netko od vas dvoje je gamer u duši? Nećete odoljeti ne nasmiješiti se sa zadovoljstvom nakon što za Valentinovo dobijete Creative Labs S3 H3 naglavne slušalice. Naravno, mikrofon je također uključen kako bi se moglo igrati uz online komunikaciju u realnom vremenu. Ove naglavne slušalice dostupne u Neutrinomobile trgovinama spajaju se preko 3,5 mm konektora, ima redukciju buke, a kabel je dužine 1,2 metara.

 

 

Jeste li razmišljali o poklonu koji se zove detektor metala? Zar nije originalna ideja, naročito ako je druga polovica istraživač u duši. Nikada se ne zna što ćete otkriti u vrtu iza kuće, kod susjeda ili pak na morskoj obali, u pijesku. Detektor metala MD970 u narančastoj boji je vodootporan te ima mogućnost podešavanja osjetljivosti.

 

 

Na početku smo spomenuli mini zvono za bicikl i nismo se šalili. Aluminijsko Oqsport mini zvono za bicikl dolazi u raznim bojama, a pogodno je za ručke promjera 21 mm. Možda vašem dragom treba stražnje svjetlo za bicikl u obliku srca, u plavoj boji?