Košarica
Kategorije
Korišteno

REMINGTON DEPILATOR I-LIGHT PRESTIGE IPL6750 (RASPAKIRANA AMBALAŽA)

RASKUC226A_1,0(0),0,0
ProPulse (TM) tehnologija je klinički dokazana i odobrena od dermatologa kao sigurno riješenje odstranjivanje dlačica na licu, tijelu i bikini zoni. Za upotrebu na licu koristi se posebno dizajnirani dodatak za lice, za nježno područje lica kao i precizni dodatak za bikini Dugotrajna žarulja s 150 000 bljeskova
DOSTUPNOST Na skladištu
Gotovina:
1399 1.399,00 kn
Kartice:
1472.63 1.472,63 kn

Gotovina, pouzeće, virman, Visa, Master, Maestro jednokratno

Jednokratno Amex i Dinners, sve kartice na rate

Besplatna dostava

Dostupnost: Na skladištu

kol:
Općenito
Dodatni opis

Opis proizvoda

Remington i-Light Prestige koristi najmoderniju tehnologiju kako bi pružio optimalne rezultate uklanjanja dlačica za lice *, tijelo i bikini područje.
Uživajte u glatkoj koži svaki dan s ovim IPL-om, idealnim za upotrebu kod kuće. Dizajniran da pokrije sve vaše potrebe za uklanjanjem dlačica, koristi dodatna poboljšanja za uklanjanje dlačica, uključujući Remingtonovu prepoznatljivu tehnologiju PROPULSE - klinički dokazanu intenzivnu impulsnu svjetlost koja cilja dlačice direktno u korijenu, što rezultira trajno uklanjanjem dlačica te glatkom kožom.
Zahvaljujući dugotrajnoj žarulji, nema skrivenih troškova te ju nikada nećete trebati zamijeniti.

 

Poboljšana tehnologija

Dugogodišnji razvoj i stručnost u tehnologiji IPL (Intense Pulsed Light) osigurali su da Remington i-Light Prestige pruža najbolje, profesionalne rezultate pri svakoj upotrebi koristeći suvremenu vrhunsku tehnologiju.
Ovaj uređaj za kućnu ljepotu može se pohvaliti tehnologijom IPL PROPULSE, istim znanjem i iskustvom koje se koristi u klinikama i salonima, tako da možete vjerovati da će ovaj uređaj pružiti optimalne rezultate iz udobnosti vlastitog doma.
Poboljšana PROPULSE tehnologija djeluje zagrijavanjem folikula dlake, fokusirajući svjetlosnu energiju na korijen kako bi prekinula ciklus rasta. Melanin u dlačicama apsorbira svjetlosnu energiju i potiskuje rast, uzrokujući opadanje vlasi u korijenu.
Svjetlosna energija pametno zakržlja dlačice koja je u fazi rasta, pa ćete već nakon tri tretmana ** vidjeti dugotrajne rezultate bez dlaka.
Ugrađena brzina bljeskalice je od tri sekunde, zajedno s velikim površinama od 2 cm te od 3 cm, znači da lako možete tretirati željena područja i začas uživati u glatkoj koži.

Klinički je dokazano da Remington i-Light Prestige trajno smanjuje rast dlaka, preporučuju ga i dermatolozi te FDA, što vam daje povjerenje i slobodu da sigurno iskusite IPL iz udobnosti vlastitog doma. Remingtonova klinička ispitivanja pokazala su trajne rezultate u samo tri tretmana **.
Pogodno za lice *, tijelo i bikini, možete biti sigurni da su sve vaše potrebe za uklanjanjem dlačica pokrivene. Jednostavno odaberite nastavak za područje koje tretirate - koristite dodatak "za lice" za lice *, dodatak za tijelo za bilo koja područja ispod vrata ili precizni dodatak za bikini za osjetljivo područje bikinija.
I-Light Prestige jednako je učinkovit za muške dlačice tijela kao i ženske, a muškarci ga mogu koristiti za dlačice na leđima, prsima i ramenima. Nježan je prema koži i jednostavan za upotrebu, ergonomskog, elegantnog dizajna i udobne drške koja vam pruža potpuno povjerenje i kontrolu.
Ugrađeni integrirani senzor kože nije prikladan za vrlo tamnu ili crnu kožu. Ako je koža pretamna, uređaj se neće uključiti.


Prilagodite svoj IPL

Remington i-Light Prestige pruža vam fleksibilnost pet postavki za personalizirane tretmane. Za osjetljivija područja, poput bikini linije ili ispod pazuha, započnite s najnižom postavkom, te podesite do osjećaja koji vam odgovara.

 

Kako koristiti

Obrijajte dlačice na području koje treba tretirati
Odaberite razinu energije na i-Light Prestige
Čvrsto prislonite bljeskalicu na kožu
Pritisnite tipku bljeskalice te ćete vidjeti bljesak svjetlosti i osjetiti toplinu. Tretirajte kožu u obliku mreže.
Ponovite ovaj režim svaka dva tjedna za tri tretmana.
Za bilo kakav ponovni rast nakon ovih tretmana, jednostavno ponovite gornji postupak.

 

* Pogodno samo za žensku upotrebu lica ispod jagodične kosti
** Pojedinačni rezultati variraju. Tijekom kliničkih ispitivanja na tijelu, mjesta tretmana pokazala su za do 94,3 posto, a u prosjeku 66 posto manje dlačica dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana. Slično rezultatima zabilježenim i kod profesionalnih uređaja za uklanjanje dlačica.