Od 22. do 25. studenog 2018. Neutrino Mobile je pripremio izuzetno zanimljivu ponudu s odličnim popustima za pametne telefone, tablete, pametne satove…

Sniženje je idealan trenutak za nabavu novog gadgeta, ali među sniženim artiklima na Neutrino Mobile web shopu nalaze se i drugi uređaji, periferija za mobitele i računala te igre.

 

Pametni sat No.1 F3 Sports privući će pozornost ne samo povoljnom cijenom nego i svojim dizajnom u plavo-bijeloj boji, a funkcionalan je uz Android i iOS uređaje, uz spajanje preko Bluetootha, uz bateriju kapaciteta 240 mAh.

Blue and white No.1 sport smartwatch - Black Friday

Xiaomi Amazfit Pace s GPS prijamnikom uz 4 GB memorije i spajanje preko Bluetootha na pametni telefon može raditi i u vodi jer je vodootporan (certifikat IP67). Ima mjerač otkucaja srca, pedometar za praćenje prijeđenih koraka te daljinsko upravljanje glazbom dok na primjer trčite. Baterija omogućuje do 5 dana na čekanju, a napunit će se za oko tri sata.

Kupnja pametnog telefona uvijek je aktualna, pa čak i ako ste ga tek nedavno kupili. Prilika za kupnju u Neutrino Mobile trgovinama tijekom Black Friday akcije je Samsung Galaxy S8 u crnoj boji. 4G smartphone prekriven Gorilla 5 staklom na ekranu od 5,8 inča sliku prikazuje uz najbolju tehnologiju, preko Super AMOLED-a. Android smartphone pokreće baterija kapaciteta 3000 mAh, uz 4 GB radne memorije i 64 GB interne, a stvarnost u savršenom obliku zabilježit će dvije kamere – stražnja od 12 megapiksela i prednja od 8 megapiksela. Osamjezgreni čipset radi na 2,3 GHz (četiri jezgre) te na 1,7 GHz (ostale četiri štedljivije procesorske jezgre).

Oukitel K8 je dual SIM smartphone u sivoj boji na stražnjoj strani kućišta dok prednjom dominira veliki 6-inčni ekran u rezoluciji 2160 x 1080 piksela. Android 8.1 Oreo vrti MTK MT6750T čipset s osam jezgri, uz četiri gigabajta radne memorije, dok se za spremanje multimedije i aplikacija koristi ugrađenih 64 GB interne memorije. Oduševit će vas baterija kapaciteta od čak 5000 mAh, ali i stražnja dvostruka kamera u kombinaciji 13 + 2 megapiksela.

Novi model na hrvatskom tržištu, a koji je izazvao pozornost ne samo domaće nego i svjetske javnosti je Xiaomi Mi 8. Uz konfiguraciju 6 GB + 64 GB donosi i veliki 6,21-inčni ekran u full HD+ rezoluciji, uz snažni Snapdragon 845. Zanimljivo, zar ne? Zanimljiva je i cijena za Xiaomi Mi 8 tijekom Black Fridaya, a provjerite ju u Neutrino Mobile trgovinama i web shopu.

Trebate li hitno robustan pametni telefon na kojeg ne želite previše paziti i maziti ga, a da je uz to i vodootporan onda je Doogee S60 idealan za vas. Oduševit će vas i baterija od 5580 mAh, što znači da će vam potrajati i do nekoliko dana. Ništa manje Doogee ne daje niti u dijelu što se tiče hardverskih specifikacija – pokreće za moćni Helio P25 čipset s osam procesorskih jezgri na taktu do 2,5 GHz, ima 6 GB RAM-a te stražnju Sony kameru od čak 21 megapiksel. U metalnom kućištu, uz Gorilla staklo 5, smješten je ekran od 5,2 inča.

Na odličnom popustu u Neutrino Mobileu je i PS4 igra Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition tako da ćete za malo novca dobiti odličnu zabavu tijekom dugih zimskih noći, kroz dvije igre u jednoj. Treći dio legendarne igre spada u RPG žanr kojeg je i pokrenuo prvi dio pa nikako ne propustite ovu odličnu priliku za kupnju.

Pripremate li se za skijanje, odlazak na snijeg bez akcijske kamere mnogima više nije niti u primisli. Sve zgode i nezgode snimit ćete uz Yi Discovery akcijsku 16-megapikselnu kameru s videom u full HD rezoluciji, a kamera je uz sve to i vodootporna, ima wireless te proširenje memorije uz SD, SDXC, SDHC kartice.