Subotnji party ne može proći bez glazbe i svjetlosnih efekata, a za sitne novce možete svoju garažu ili sobu opremiti kao pravi disco klub

 

Uz čips, pivo i slastice potrebno pripremiti i veselo okruženje. Glazba i svjetlosni efekti jamac su da će zabava biti zabava. Stoga prostor u kojem ćete napraviti rođendanski party svakako malo preuredite uz pomoć gadgeta iz trgovine Neutrinomobile.

Za početak nabavite retro žarulju s kojom ćete urediti jedan kutak prostorije, a učinit će prostor unikatnijim. Uz grlo E27 retro žarulja snage 4 W ima oznaku FILAMENT E27 G95 4W 230V 2000K 400lm.

 

 

Oživite svoju sobu sa Smart LED SONOFF L2 trakom i omogućite više zabave u prostoru. LED traka je dužine pet metara, spaja se preko wirelessa i posebne aplikacije kako biste imali svjetlosne efekte.

 

 

Xiaomi Mi Smart Laser Projector 2 je novi kompaktni projektor tvrtke Xiaomi te vaše prijenosno kućno kino. Omogućuje do 120 inča slike u bilo kojem dijelu kuće, a slika je rezolucije 1080p s auto fokusom te pruža pravi ugođaj kućnog kina. Podržava Android TV, omogućuje glasovno upravljanje preko Google Asisstanta, a kvalitetan zvuk isporučuje se preko zvučnika s Dolby zvučnim efektima. U radu je tih, ne smeta ako gledate mirne scene u kasnim noćnim satima. Sadrži difuznu refleksiju koja ne isporučuje svjetlost izravno u oči te tako uzrokuje manje. Masa ovog Xiaomijevog projektora je samo 1,3 kilograma.

 

 

Za pravu glazbu je potreban zvučnik. U Neutrinomobile web shopu pronašli smo crni Dayton MK442, a sastoji se od dvostrukog 4-inčnog 2-sistemskog zvučnika sa središnjim kanalom. Maksimalna snaga je 160 W, što bi moglo izazvati reakciju susjeda. Niskotonci od 4" tretiranog papira optimizirani su za proširenje niskih frekvencija. 3/4" visokotonac nudi vrlo prozračan gornji kraj za stvaranje prekrasnog ambijenta dok široka disperzija za impresivan zvuk koji ispunjava prostoriju. Atraktivna teksturirana crna završna obrada od vinila se posebno ističe.

 

 

Za manje bučno okruženje, ali dovoljno zvučno pobrinut će se JBL FLIP 5 u boji pijeska. Ili nekoj drugoj boji – Neutrinomobile ih nudi čak deset. Prijenosni zvučnik isporučuje 20 W i 80 dB, a na sebi ima USB Type-C konektor tako da se može spojiti na računalo s kojeg se pušta glazba. Ili gledate film, ali uz puno bolji zvuk nego što pruža vaš laptop. Uz to je i vodootporan pa nema straha od uništavanja na zabavi na kojoj se toči u hektolitrima. Kupite li dva zvučnika možete ih upariti u stereo kombinaciju kako biste dobili još snažniji zvuk. Zvučnik je izrađen od čvrstog i izdržljivog materijala, a ima i gumirano kućište koje će dobro doći ako se koristi na otvorenom. Recimo, u parku. Može se postaviti vodoravno ili uspravno.

 

 

Topping PA3S je balansirano stereo pojačalo snage 2x 65 W. Na zvučnike će isporučivati manje od 0,004% izobličenja (THD+N). Balansirani (TRS) i nebalansirani (RCA) ulazi te kontrola pojačanja i HiRes Audio oznaka potvrđuje mala izobličenja te vjernu reprodukciju glazbe na pasivnim zvučnim kutijama.

 

 

S mikrofonom sigurno nećete promašiti svoju zabavu. Moći ćete animirati prijatelje koji sjede cijelu večer, a svi će zapamtiti kakav je bio vaš party. Forever BMS-400 je Bluetooth mikrofon sa zvučnikom namijenjen karaokama. Ima na sebi LED RGB osvjetljenje pa ćete u mraku odlično izgledati. Ugrađen je zvučnik snage 3 W, a zahvaljujući USB priključku na mikrofon možete spojiti svoj USB stick s tisućama pjesama.

Omogućuje smještaj microSD kartice također s glazbom. Može se preko Bluetootha povezati s pametnim telefonom te na taj način još lakše slušati glazbu. Nudi eho efekte dok govorite i pjevate, mijenja dubinu i visinu glasa uz modulaciju, a punjiva baterija od 1500 mAh omogućuje do 6 sati korištenja.