Možete birati između četiri boje kućišta koje na stražnjoj strani ima uzorak CD-a

Nakon Ulefone Note 6 i Ulefone Note 6P, modela iz prošle godine koje i dalje po povoljnim cijenama možete kupiti u Neutrinomobile trgovina i web shopu, stiže sljedeći model u seriji 6. Ulefone Note 6T također ima IPS ekran od 6,1 inča u HD+ rezoluciji, bateriju od 3300 mAh koja se puni snagom od 5 W preko microUSD konektora. Napunjena baterija omogućuje do 18 sati razgovora, a na čekanju do 300 sati.

Novi Ulefone Note 6T ima stražnju kameru od 13 megapiksela, što je daleko više od 5 odnosno 8 megapiksela koliko nude Ulefone Note 6 i Ulefone Note 6P. Uz glavni dostupan je i dodatni dubinski senzor za fotografije rezolucije 3072 x 4096 piksela, video se snima u 1080p fullHD rezoluciji.

 

 

Kamera nudi sljedeće značajke fotografije: normalni način rada, FaceCute, bokeh, panorama način rada, Gif, inteligentni filteri skeniranja, Al scenska detekcija, Geo označavanje, ima mrežnu liniju, snimanje na dodir, snimak tek nakon što se na licu otkrije osmijeh, nudi se samookidač te anti treperenje.

https://www.cryptogamepad.com/

Zadržana je selfie kamera od 5 megapiksela kao na modelu Ulefone Note 6 dok Ulefone Note 6P ima prednju kameru od 8 megapiksela u „waterdrop“ dizajnu na ekranu rezolucije 720 x 1560 piksela. Kamera omogućuje FaceCute, portret, Gif filtre, detekciju Al scena, Geo taggiranje, Smile shot, Self timer te anti treperenje.

 

 

Prednja kamera omogućuje prepoznavanje lica vlasnika telefona tako da je u kameru dovoljno samo pogledati kako bi se ekran u tren oka otključao, prethodno štiteći podatke svojeg vlasnika.

Dostupan u četiri boje kućišta – crna, crvena, zelena i ljubičasta novi se model može pohvaliti stražnjim plastičnim finišem koji asocira na CD. Ove inspirajuće boje oslobađaju vitalnost, pokazuju mladost i snagu. Ulefone želi biti moderni telefon.

 

 

Note 6T je dizajniran s urezanim CD uzorkom plus dodatni premaz na stražnjoj strani kućišta što pruža ugodan mat završni sloj, ali i efekt gradijenta kako bi se poboljšala njegova ljepota. Debljine je 8,5 mm, uz 155 milimetara visine i 73 milimetra širine kako bi se mogao koristiti i u jednoj ruci. Masa telefona je 163 grama.

Pokreće ga MediaTek MTK6761 s četiri procesorske jezgre koje rade na taktu do 2 GHz dok je grafika pojačana na 770 MHz kako bi se na ovom Android 12 pametnom telefonu mogla odigrati i poneka igrica. Iako ima 3 GB radne memorije, poslužit će za povremeno igranje. Interna memorija je 64 GB, što nije uobičajeno u ovom cjenovnom rangu (prethodnici imaju po 32 GB). Ali, ako i prethodna dva Ulefone Note modela iz serije 6 ima proširivu memoriju s microSD karticama kapaciteta do 128 GB. Dodatne memorijske kartice možete kupiti također u Neutrinomobile.hr.

 

 

Ovaj 4G pametni telefon omogućuje rad s dvije SIM kartice, s tim da se druga SIM kartica ne koristi u ladici za microSD karticu nego je moguće u telefon smjestiti sve tri kartice, bez ikakvih kompromisa kakve imaju neki drugi telefoni na tržištu. Bilo koju karticu možete postaviti kao primarnu karticu, a podržani su VoLTE HD pozivi.

 

 

Ulefone Note 6T podržava višestruke sustave pozicioniranja: GPS, GLONASS, Beidou i Galileo, ima čisti Android 12 bez kakvih nadogradnji koje bi opterećivale sustav tako da će mu ta „čistoća“ omogućiti duži i ugodniji rad, čak i nakon kasnijih nadogradnji softvera. Ugrađeni su 3,5 mm ulaz za slušalice, a u pakiranju ćete dobiti strujni adapter za punjenje i kabel dužine 100 centimetara koji se koristi i za prijenos podataka. Na ekran je već postavljena zaštitna folija koja će ga štititi od manjih ogrebotina.