Sveti Nikola niti ove godine neće zaboraviti donijeti darove. Što kažete na ove poklone u vašoj čizmici?

 

Odlična prilika za poklone! U Neutrino Mobile trgovinama povoljno možete nabaviti najnovije modele pametnih telefona, tableta, računalne periferije i mnoge druge elektroničke opreme. Istovremeno, sad je prava prilika za kupnju modela koji su na akciji.

Tko ne bi poželio u čizmici pronaći Samsung Galaxy S8 kojem je snižena cijena? Birajte između srebrne i Orchid sive boje telefona s 5,8-inčnim ekranom prekrivenim Gorilla 5 staklom, a pokreće ih snažni čipset u kombinaciji s 4 GB radne memorije i odličnom 12-megapikselnom stražnjom kamerom. Unutar staklenog kućišta nalazi se baterija kapaciteta 3000 mAh dok se za pohranu koristi 64 GB interne memorije.

S odličnom cijenom na koju ćete odmah pristati i 24-mjesečnim jamstvom dolazi popularni Xiaomi Redmi 6 u predivnom zlatnom kućištu, uz dual SIM funkcionalnost, 18:9 omjer ekrana od 5,45 inča te stražnjom dvostrukom kamerom od 12 + 5 megapiksela. Prednja kamera od 5 megapiksela dolazi s dubinskim senzorom, a sve to pokreće Mediatek MT6762 Helio P22, uz 3 GB radne memorije, 32 GB interne proširive microSD karticama te straga postavljenim senzorom otiska prsta za zaštitu ovog kvalitetnog pametnog telefona.

Novost u ponudi je Apple iPhone XR kojeg mnogi željno priželjkuju zbog odličnog omjera performansi i cijene. 64-gigabajtna verzija u bijeloj i crvenoj boji sa 6,1-inčnim ekranom, najnovijom verzijom iOS 12 operativnog sustava, vodootpornošću IP67, snažnim Apple A12 Bionic čipsetom i 3 GB RAM-a radit će jako dugo bez ikakvih usporavanja. Baterija kapaciteta 2942 mAh, stražnja kamera od 12 megapiksela i prednja od 7  te Face ID identifikacija lica vlasnika telefona samo su dio odličnih karakteristika smartphonea iPhone XR.

Za one najhrabrije izazov je posjedovati Apple iPhone XS Max s 256 GB memorije. Ekran koji prekriva gotovo cijelu prednju površinu, a kojeg mnogi vole oponašati, dijagonale je 6,5 inča, radna memorija iznosi 4 GB dok je baterija kapaciteta 3174 mAh. Stražnja kamera je dvostruka u 12 megapiksela, uz otvor blende f/1.8, a podržava i dvostruko optičko zumiranje, bez gubitka kvalitete. Uz brzi punjač baterija se do 50% napuni za samo 30 minuta. Naravno, sve što vas dalje zanima možete pitati Siri, digitalnu asistenticu koja zna odgovore na sva pitanja.

U Neutrino Mobile trgovinama i web shopu možete povoljno nabaviti originalne baterije i slušalice, a između velikog broja modela pronašli smo bateriju za Samsung Galaxy S5 kapaciteta 2800 mAh, crne Sonyjeve slušalice MDR-EX15LPB glasnoće do 100 dB koje se spajaju preko 3,5-milimetarskog priključka, a dobit ćete ih po povoljnoj, best buy cijeni.

LED žarulje s toplom bijelom bojom i žarnom niti smanjit će vam račune za električnu energiju, povoljne su cijenom, a za ulazna vrata biste si za svetog Nikolu mogli pokloniti digitalnu špijunku s ekranom u boji dijagonale 2,8 inča, a s vanjske strane vrata nalazi se kamera s automatskim isključivanjem. Špijunka za ulazna vrata u stan ili kuću ima 3x digitalni zum, elektronsko zvono i zvučnik te široki kut gledanja, a napaja se s tri AAA baterije.

Najnoviji Xiaomi Mi Mix 3 samo što nije stigao, ali ako baš i ne pratite najnovije trendove nego ste zadovoljni i s vrhunskim modelima prethodne generacije koji su i dalje opremljeni jakim hardverom, bit će vam zanimljiv Xiaomi Mi Mix koji je pokrenuo revoluciju s ekranima koji prekrivaju gotovo cijelu prednju površinu mobitela. Uz 6,4-inčni ekran u full HD rezoluciji, Snapdragon 821 koji radi na 2,35 GHz te je kombiniran s 4 GB RAM-a i baterijom od čak 4400 mAh treba vam još samo i vrhunska kamera. I ona je tu, sa 16 megapiksela i elektronsku stabilizaciju slike dok prednja kamera nudi maksimalnih 5 megapiksela. Ovo je prilika koja se ne propušta!