Nevjerojatan broj brendova i različitih vrsta uređaja prilika su mnogima da si priušte ono o čemu sanjaju tijekom cijele godine

 

Crni petak ili Black friday je na vrhuncu – kao i svake godine Neutrinomobile vas neće razočarati ponudom, cijenama i popustima koje svakako treba iskoristiti. Već za 99 kuna, što je cijena snižena sa 179 kuna, možete si priuštiti nešto korisno i zdravo, a to je Esperanza pulsni oksimetar Eco001 koji omogućuje brzo, sigurno i bezbolno praćenje vašeg zdravlja bilo gdje i kad god želite. Pričvrstite ga na prst i pričekajte 3 sekunde i dobit ćete podatke.

 

 

Od istog brenda i za isti iznos možete nabaviti beskontaktni toplomjer Esperanza Dr. Lucas koji mjeri temperaturu tijela i različitih površina, sprema 34 zapisa o temperaturnim podacima, ima 3 različite boje pozadinskog svjetla (zeleno, narančasto, crveno), a za jednu sekundu prikazat će se temperatura tijela. Uz pulsni oksimetar dobro je pripremiti se za zimu, prehlade i gripu.

 

 

U zdravstveni asortiman spada i ultrazvučna špatula za čišćenje lica - uređaj za dubinsko čišćenje lica ima 5V USB punjivu bateriju te je pogodan za vlaženje, povlačenje i zatezanje lica. Otvara pore te rješava problem mitesera, dubinski čisti kožu i pomaže kod problema s borama. Pomaže kod problematične kože sklonoj aknama te je namijenjen za osjetljivu kožu sklonu crvenilu i iritacijama.

 

 

U slobodno vrijeme, ali i dok ste na poslu dobro će vam doći Joyroom JR-TP2 wireless gaming slušalice u crnoj boji s Bluetooth 5.0 konekcijom, uz čip za mobilne igre, stabilni signal i zaštitu od smetnji, brzi prijenos i manju potrošnju energije. Profesionalne slušalice za igranje imaju bateriju kapaciteta od 400 mAh smještenu u kutiji za punjenje, što će biti dovoljno za 12 sati neprekidnog rada. Osigurana je stabilna veza za prijenos podataka, bez prekida veze.

 

 

Zima je vrijeme kada su inhalacije uobičajena pojava u mnogim obiteljima. Esperanza inhalator ZEPHYR razvijen je za uspješno liječenje astme, alergija i drugih respiratornih poremećaja. Omogućuje učinkovito isporuku aerosoliziranih doza s kliničkom preciznošću. Dvije maske različitih veličina i dodatni usnik sat namijenjeni su za upotrebu inhalatora ne samo odraslima već i novorođenčadi i djeci. Iskoristite popust preko Black Friday promocije.

 

 

Jedan od najtraženijih brendova u Hrvatskoj je Xiaomi, a veći broj uređaja dostupan je baš u Neutrinomobile.hr web shopu. Izabrali smo pametnu fitness narukvicu Xiaomi Mi Band 7 s AMOLED ekranom od 1,56 inča (rezolucija 152 x 486 piksela), uz Bluetooth 5.0 za povezivanje s pametnim telefonom Android i iOS. Ugrađena je baterija kapaciteta 125mAh što će biti dovoljno za 14 dana korištenja. Baterija se puni preko magnetskog konektora.

 

 

Uz narukvicu vam treba i pametni telefon, iako će narukvica raditi i samostalno. Mi predlažemo Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE s 8 GB radne i 128 GB memorije, u plavoj boji te uz dual SIM funkcionalnost. Ekran AMOLED od 6,55 inča nudi 90 Hz osvježavanja slike te 500 nita osvjetljenja (maksimalno 800 nita), ima senzor otiska prsta ispod stakla dok glavni foto senzor ima 64 megapiksela. Selfie kamera je od 16 megapiksela. Snapdragon 780G radi uz pomoć baterije od 4250 mAh.

 

 

Kod kuće ćete u zimskim dugim noćima uživati uz zvuk koji dolazi iz crnog zvučnika s pojačalom Trevi XT 101 BT. Omogućuje spajanje s televizorom, pametnim telefonima, tabletima, a ima ugrađen MP3 player te utore za USB i microSD kartice. Sastoji se od dva prednja zvučnika od 3“, maksimalna snaga je 40 W, a masa je 2,9 kilograma. Visina je 110 mm.