Posljednji je trenutak za iskoristiti akcijske cijene za mnogobrojne proizvode poznatih brendova

 

Dani su sve kraći, noći će biti sve duže - uz zabavu tijekom duge jeseni i zime dobro će vam doći kamere kojima možete nadzirati prostor, Bluetooth zvučnici će vam pružiti zabavu kao i preko ljeta na plaži, a sigurno će vam trebati i uređaj za čišćenje lica. Provjerite kompletnu ljetnu ponudu na Neutrinomobile.hr.

U vožnji automobilom, biciklom, romobilom ili dok se šetate imat ćete slobodne ruke dok vam je u uhu Bluetooth slušalica Kelodo X23 povezana s pametnim telefonom ili klasičnim mobitelom. Podržava Bluetooth 5.0 kako biste imali što manju potrošnju baterije, a uz mehanizam koji se rotira za 180 stupnjeva lako ćete slušalicu podesiti prema svojem uhu. Ugrađena je baterija od 210 mAh, a funkcionalnostima se upravlja preko tipke.

 

 

Iako sve manje novih modela pametnih telefona ima proširivu memoriju s microSD karticama, i dalje postoje modeli s mnogima bitnom funkcijom kako bi internu memoriju proširili za desetak ili stotinjak gigabajta - za pjesme, fotografije, video filmove. I za sigurnosnu kopiju, ukoliko se telefon pokvari. Samsung SD memorija Evo Plus od 128 GB omogućuje brzine do 100 MB/s te pripada klasi 10.

 

 

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite je pametni sat koji omogućuje mjerenje zasićenosti kisika u krvi, što vam može biti bitno ako vas zahvati koronavirus. Sat će 24 sata dnevno pratiti otkucaje vašeg srca, a pratit će ponašanje vašeg organizma i dok spavate. Nudi praćenje razine stresa, menstrualnog ciklusa, vremensku prognozu, informacije o dolaznim pozivima, o notifikacijama s pametnog telefona itd.

 

 

Sigurnosna kamera Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security je sadrži prijamnik u kompletu te uz rezoluciju 1920 x 1080 piksela snima pod kutom do 130 stupnjeva, uz veliki otvor senzora od f/2.1. Funkcionira i na otvorenom prostoru tako da kameri ne smetaju različiti vremenski uvjeti. Noću će snimati uz pomoć osam infracrvenih svjetala, u krugu do sedam metara udaljenosti. Na internet se povezuje preko wirelessa, a na pametnom telefonu prati situacija putem mobilne aplikacije na Android i Apple iOS uređajima. Masa kamere je samo 88 grama, a sve što se snimi sprema se u oblak.

 

 

Telefon na kojem možete instalirati Xiaomijevu Mi Home aplikaciju može biti Samsung Galaxy A22, s 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Super AMOLED ekran ovog Android 11 telefona je dijagonale 6,4 inča u HD+ rezoluciji, osvježava se uz 90 Hz, pokreće ga Helio G80 čipset na 12 nm tehnološkom procesu, a ugrađena je baterija velikog kapaciteta od 5000 mAh. Prethodno spomenutu microSD karticu možete ubaciti u Galaxy A22, ako vam 64 GB memorije ne budu dovoljna.

 

 

Nakon ljetnih vrućina vrijeme je za čišćenje lica uz ultrazvučnu špatulu. Uređaj za dubinsko čišćenje lica radi uz 5-voltnu USB punjivu bateriju, a pogodan je za vlaženje, povlačenje i zatezanje lica. Nadalje, otvara pore te rješava problem mitesera, bezbolno skida sloj mrtvih stanica, uklanja višak masnoće, čisti pore. Istovremeno, poboljšava mikrocirkulaciju i oksigenizaciju kože te pomaže kod problema s borama, ali i kod problematične kože sklonoj aknama te osjetljivoj i sklonoj crvenilu i iritacijama.

 

 

Bežičnost je vezana uz zvučnik Xiaomi Mi Portable Bluetooth 2 snage 16 W, Napunjena baterija omogućuje do 13 sati slušanja glazbe i telefonskih razgovora, uz TWS tehnologiju koja omogućuje zvuk bez kašnjenja. Xiaomijev se zvučnik, dostupan kao i svi ovi ostali proizvodi u Neutrinomobile.hr web trgovini, može povezati istovremeno s još jednim takvim zvučnikom kako biste dobili stereo zvuk.