Ako ne znate što za Valentinovo pokloniti svojoj ljepšoj polovici, odlične ideje nudi Neutrinomobile

 

Može to biti maska za njezin pametni telefon, mogu to biti slušalice, pametni sat, uvijač za kosu, Bluetooth zvučnik. Ideja je jako puno, a realizacija je vrlo jednostavna – navratite do Neutrinomobile trgovine ili posjetite web shop na adresi Neutrinomobile.hr.

Ukoliko vaša ljubav koristi pametni telefon Samsung Galaxy S22 ili Galaxy S22 Ultra možda bi ju mogla razveseliti zaštitna maska Karl Lagerfeld. Ako obožava ovaj brend onda razmislite i o kaljenom staklu Karl Lagerfeld za Apple iPhone 11 i iPhone XR.

 

 

Ako tražite praktičan i koristan poklon sigurno će joj dobro doći Babyliss Conical Wand uvijač za kosu C454E ili pak model Babyliss C450E 19mm uvijač za kosu.

 

 

Esperanza Sonic Bliss pink senzacionalan je uređaj za čišćenje i masažu lica i dekoltea. Učinkovito, nježno i dubinski čisti i normalan i nepravilan ten, savršeno uklanja ostatke šminke i nečistoća s kože i dubinski čisti pore kože te uklanja mrtve stanice kože. Ispravit će sve nedostatke i suhu kožu pa i odgoditi starenje kože. Samo jedno umivanje učinit će da vaše lice izgleda blistavije i svježe. Za napajanje se koriste dvije AAA baterije, a kućište je uz IPX5 vodootporno.

 

 

Trimer za obrve i bikini zonu Esperanza Bahamas pink je uređaj koji će olakšati život svim damama koje drže do svog izgleda. Olakšat će epilaciju i pružiti više užitka jer bezbolno uklanja sve neželjene dlačice sa svih dijelova tijela. Zahvaljujući malim dimenzijama stati će u svaku elegantnu žensku torbu, a u kompletu dolaze još i četka za čišćenje te trimer.

 

 

Jutarnje i večernje pranje zubi bit će praktičnije uz pametnu električnu zubnu četkicu Xiaomi Oclean X Pro koja maksimizira učinkovitost vašeg načina čišćenja zuba. Sonična četkica za zube Oclean X Pro opremljena je 0,96 inčnim zaslonom osjetljivim na dodir koji je vrlo koristan unatoč svojoj maloj veličini.

Spaja se s pametnim telefonom preko Bluetootha, aplikacija se može instalirati na Android 4.4 ili noviji i Aple iOS 8.0 ili noviji uređaj. Frekvencija vibracije je do 42.000 puta u minuti, sila trenja 220 g/cm, a nudi 20 načina čišćenja zubi. Ugrađena je litijska baterija kapaciteta 800 mhA te omogućuje do 40 dana korištenja. Ne smeta joj voda, uz certifikat IPX7.

 

 

Ako tražite nešto konkretnije, što će biti non-stop uz vašu ljepšu polovicu onda je to svakako pametni sat. Samsung Galaxy Watch 4 R865 40 mm LTE Pink Gold ima Super AMOLED ekran od 1,2 inča, promjera je 40 mm tako da neće biti prevelik na ruci, do 50 metara dubine je vodootporan (IP68), a LTE oznaka označava verziju s podrškom za SIM karticu i samostalni rad. Ugrađeni su GPS na lakše navigiranje te NFC čip za beskontaktno plaćanje.

 

 

Sa Samsung Galaxy Z Flip4 ćete ju oboriti s nogu. Pametni telefon u preklopnoj, sklopivoj formi omogućuje lakše nošenje jer se ekran od 6,7 inča savija, a kućištu ne smeta voda. Ugrađene su dvije vanjske kamere po 12 megapiksela uz optičku stabilizaciju slike, a prednja kamera nudi 10 megapiksela. Ugrađeni su stereo zvučnici, baterija je kapaciteta 3700 mAh, a čipset Snapdragon 8+ Gen 1 radi na taktu do 3,19 GHz.

 

 

JBL Flip 6 je prijenosni Bluetooth zvučnik sa snažnim zvukom i dubokim basom. Vodootporan je (IPX7), omogućuje do 12 sati reprodukcije, a uz JBL PartyBoost opciju moguće je upariti više zvučnika. Idealan je za dom, za korištenje vani te za putovanja.

 

 

Bežične bluetooth slušalice meanIT TWS B200 pink imaju veliki zvučnik promjera 10 mm, što jamči odličnu kvalitetu zvuka. Dugotrajan rad slušalica od 3 sata (na 70 % volumena)vrlo lako će se produžiti uz punjenje slušalica u kutijici s baterijom kapaciteta 300 mAh. Slušalice se mogu koristiti za slušanje glazbe i telefonske razgovore, a ističu se odličnim ergonomskim dizajnom.