Samsung, Huawei, Sony, Xiaomi i Doogee brandovi su između kojih ćete sigurno nešto izabrati za svoje najdraže

 

Ili ćete pak sami sebe počastiti za Božić i za kraj 2020. godine te u novu 2021. godinu ući s novim pametnim telefonom, pametnim satom, slušalicama, grijalicom, tv box setom. Počastite sebe i drage osobe, ovo je božićna ponuda u Neutrinomobile web shopu.

 

 

Božićna akcija odnosi se na pametni telefon Samsung Galaxy A20e u bijeloj boji i dual SIM varijanti s 3000 mAh kapaciteta baterije koja pokreće Exynos 7884 čipset i 5,8-inčni HD+ ekran (u boji, naravno). Memorija telefona dostupnog u božićnoj ponudi trgovine Neutrinomobile je 32 GB, uz 3 GB radne (RAM) memorije.

Naravno, dvostruka stražnja kamera će vam dobro doći kada uz 13-megapikselni senzor poželite snimiti i nešto širu panoramu, uz širokokutni senzor od 5 megapiksela. Nasmiješite se dok gledate u prednju selfie kameru od 8 megapiksela. Ne zaboravimo i da je brzo punjenje snagom od 15 W također podržano i vrlo bitno za istaknuti.

 

 

Pametni telefon, uz fotografiranje, možete koristiti i za virtualnu stvarnost, uz Esperanza VR 3D naočale Apocalypse s Bluetooth kontrolerom, a VR set dolazi u primamljivoj zeleno-crnoj kombinaciji uz koju ćete uroniti u potpuno novi svijet. Preuzmite igre i filmove s oznakom VR iz trgovine aplikacija (AppStore ili Google Play Store). Kućište je kompatibilno s većinom pametnih telefona na tržištu.

Uz asfaltne leće, koje ne narušavaju vid, imat ćete osjećaj najveće prirodnosti i dubine, a njihovo dvosmjerno reguliranje omogućava individualno prilagođavanje uređaja veličini vašeg pametnog telefona i udaljenosti od očiju. Zaštitni prekrivač izrađen od visokokvalitetne sintetičke kože i napunjen elastičnom pjenom ne samo da osigurava udobnost korištenja već omogućuje i dobro prianjanje naočala na lice, a mogu se koristiti i bez skidanja naočala. Čvrsti pojasevi od elastične gume sigurno čuvaju naočale na glavi.

 

 

Uz VR naočale trebat će vam i slušalice - u božićnoj ponudi Neutrinomobile web shop preporučuje Xiaomi Mi Dual slušalice s USB Type-C konektorom, na sebi imaju mikrofon te kontrolu glasnoće zvuke, bez da morate tražiti mobitel.

 

 

Ukoliko je vaš Sony PS4 Gamepad kontroler Dualshock već odslužio svoje ili pak trebate dodatni za prijatelja koji će kod vas provesti jedan dio noći, iskoristite priliku i kupite WiFi model koji ima poboljšane analogne palice, touchpad osjetljiv na dodir, LED indikator, bolji odaziv akcijskih gumbova te 3,5 mm jack za priključenje slušalica.

Po noći će možda biti hladno, znamo da toplana u mnogim stambenim zgradama oko 23 sata isključuje grijanje pa se možete nastaviti grijati uz Xiaomi Mi Smart Space Heater S, bijelu električnu grijalicu koja je i pametna jer omogućuje daljinsko upravljanje pametnim telefonom.

 

 

Xiaomijeva grijalica ugodno i tiho zagrijava zrak u prostoriji uz mogućnost stalnog održavanja temperature između 18 - 28ºC. Idealno je rješenje i za grijanje uredskog, a ne samo stambenog prostora. Uz dobar dizajn, nudi nečujnu tehnologiju s prirodnim grijanjem zraka. Snaga grijalice je 2200 W, masa joj je 5,7 kilograma, a širina 780 mm, uz 216 mm debljine i 526 mm visine. Omogućuje grijanje prostorije od 10 do 15 četvornih metara, a ima i IPX4 certifikat vodootpornosti.

 

 

Sigurno ste čuli za Huawei Watch GT 2, pametni sat s GPS prijamnikom širine kućišta od 46 milimetara. Okrugli ekran osjetljiv na dodir promjera je 1,39 inča, ima 4 GB memorije, a s donje strane kućišta nalazi se senzor koji broji otkucaje srca. Sat je vodootporan do dubine od 50 metara, a masa mu je 41 gram.

 

 

Iz božićne ponude zanimljiv je i Xiaomi Mi TV Box S, Android streaming uređaj s ugrađenim Cromecastom tako da ćete nadograditi svoj televizor i na njemu gledati sadržaje koje do sada niste mogli - serije igrati igre, gledati video zapise s YouTubea, a moguće je i sliku s vašeg pametnog telefona na ovaj način prebaciti na televizor.

Pogledajte i ostale pametne telefone koji su također u božićnoj ponudi: Xiaomi Pocophone X3 NFC, Xiaomi Redmi Note 9, Doogee N30, Samsung Galaxy A21s. Naravno, provjerite i ponudu Apple, Blackview i ostalih brandova.