Povoljna cijena, raznovrsnost i kvaliteta karakteristike su dodatne opreme za mobitele Baseus. Izdvojili smo najzanimljivije proizvode koji će vam sigurno dobro doći uz vaš pametni telefon 

Različiti adapteri, kabeli, dvostruki kućni i auto punjači, bežični punjači, držači za automobil, kaljena stakla i slušalice dodatna su oprema koja je potrebna svakom korisniku pametnih telefona, bilo kod kuće, na poslu, u automobilu ili pak pri šetnji i bavljenju sportom. U Neutrino Mobile trgovinama i u web shopu dostupna je dodatna oprema branda Baseus. Otkrivamo što se sve nalazi u ponudi.

Ukoliko vaš novi pametni telefon koristi USB Type-C priključak za punjenje te se pitate što sa starim punjačima koje imate kod kuće, nemojte ih bacati. Nabavite jednostavan, maleni Baseus adapter microUSB u USB 3.1 Type-C i nastavite i dalje koristiti punjače koji će vam sigurno dobro doći u drugim sobama kod kuće ili pak na poslu.

Crni Baseus Yiven microUSB kabel dužine 1,5 metara pokazat će vam što znači imati du

i kabel. Standardnih jedan metar kabela za punjenje mobitela i spajanje s računalom uvijek su "na knap", zar ne? Odlučite li se za ovaj Baseus kabel, ubrzo ćete otkriti kakav je komoditet imati dodatnih 50 centimetara, a lakše ćete obavljati i telefonske pozive dok je mobitel spojen na punjač.

Koristite li Airpods slušalice uz svoj iPhone onda će vam dobro doći i ovaj Baseus držač za slušalice, dok ih ne koristite u svojim ušima. Sviđa li vam se narančasta boja remena, slažete li se da će dobro ići uz vaše Airpods slušalice?

Neizostavni dodatak na današnjim mobitelima svakako je zaštitno, temperirano staklo. Baseus kaljeno staklo odlično će zaštititi Apple iPhone XR, jedan od najpopularnijih iPhone modela - u Europi je to trenutno peti najprodavaniji model, a u Neutrino Mobile trgovinama dostupan je u žutoj, plavoj, crnoj, crvenoj i bijeloj boji, u izvedbama od 64 GB, 128 GB i 256 GB.

Punjača nikada dosta, a mnogi imaju barem jedan rezervni, bilo kod kuće ili na poslu. Neka se nađe, za svaki slučaj. Trebate li jedan takav punjač koji će vam sigurno dobro doći, predlažemo Baseus punjač u bijeloj boji.

Ovo ćete sigurno poželjeti kupiti - Baseus kućni punjač s dva USB priključka, što znači da istovremeno možete puniti bateriju u dva različita uređaja. Izlazna snaga adapter punjača je 2,1 A, što znači da ćete imati i brzo punjenje. Idealno ako trebate napuniti dva mobitela, ili recimo mobitel i tablet.

Poput hobotnice, Baseus Octopus kabel 3-u-1 ima tri pipka odnosno tri konektora tako da se istovremeno mogu puniti uređaji s microUSB, USB Type-C i 8-pinskim iPhone konektorima. Da, u isto vrijeme se mogu puniti tri uređaja, a izlazna snaga je 3 A.

Svi koji imaju u vlasništvu automobil trebali bi imati auto punjač. Nekada su auto punjači imali po jedan priključak, za punjenje jednog mobitela, ali u novije vrijeme to nije dovoljno. Rješenje je u odlično dizajniranom auto punjaču Baseus s dva USB izlaza ima integriran i utor za upaljač. Dakle, nećete se naći u situaciju da vam u jednom trenutku treba upaljač za cigaretu, a baš se tada puni mobitel.

Pametni telefoni bez 3,5-milimetarskog ulaza prava su noćna mora za njihove vlasnike koji nemaju komoditet istovremenog punjenja baterije i slušanja glazbe preko omiljenih žičanih slušalica. Rješenje nudi Baseus adapter USB-C L45 koji omogućuje istovremeno korištenje i punjača i slušalica s 3,5 mm ulazom. Možete birati između crvene i crne boje.

Baseus adapter HUB USB 3.0 u 4x USB je kabel kojeg ćete spojiti na prijenosno ili stolno računalo kako biste istovremeno mogli koristiti više spojenih uređaja preko USB konektora. Dakle, na jedan USB ulaz na računalu na ovaj način možete spojiti četiri uređaja.