Nakon teškog zimskog perioda koji je iza nas vrijeme je za malo zabave, pa makar to i dalje bilo kod kuće, u provjerenom društvu, uz epidemiološke mjere

 

Bežični mikrofon Joyroom JR-MC3, čim ga vidite na fotografiji, kao da poziva na zabavu koje smo svi željni. Iako i dalje moramo poštovati epidemiološke mjere, nitko nam ne brani da se sami zabavimo. Radi se o Bluetooth mikrofonu u privlačnoj crvenoj boji.

 

 

Mikrofon ima držač za pametni telefon tako da sve možete držati s jednom rukom dok vam druga ruka može služiti za podizanje atmosfere, ukoliko vas je više u društvu. Na mikrofonu je moguće mijenjati glas, a uz bateriju kapaciteta 1500 mAh imat ćete pet do šest sati korištenja i uživanja. Kao i svi Bluetooth uređaji, i ovaj je funkcionalan do deset metara, ukoliko ćete mikrofon koristiti bez telefona.

Xiaomi u svojoj ponudi ima velik broj pametnih telefona, ali i različite druge vrste uređaja. Nama se jako svidio Mi Toy Train set uz koji ćete se moći zabavljati satima i satima. Mi Toy set vlakova sastoji se od čak 63 dijela s magnetskim spojevima koji omogućuju mnoge kombinacije, pružajući sigurnu i neobičnu avanturu nakon svakog rasklapanja seta.

 

 

U paketu mase 3,5 kilograma korišteni su materijali drvo i ABS plastika, set ima certifikat kvalitete, namijenjen je djeci od 3 godine na više, a vi ćete samo trebati nabaviti AA baterije koje se koriste za pokretanje ovog izuzetno zanimljivog vlaka.

Budite poput vozača Formule 1. Replika upravljača i nožnih papučica iz Ferrari 458 Spidera znači neodgodivu odluku o kupnji. Takvo nešto se kupuje odmah, a omogućuje to web shop Neutrinomobile.hr. Thrustmaster Racing volan je namijenjen za spajanje na PC i Xbox.

 

 

Upravljač ili volan promjera je 28 centimetara s gumenom teksturom na rubovima koja omogućuje odličan grip (prianjanje) u vašim rukama. Za noge se koriste dvije metalne pedale. Set nudi 9 akcijskih tipki, kao na pravom Ferrariju, a najzanimljivija je svakako pokretanje motora.

Uz kut rotacije od 240 stupnjeva, moguće je podesiti osjetljivost upravljača (4 uključene pretpostavke) čime se osigurava preciznija vožnja u svim igrama. Što sve još nudi morat ćete sami isprobati i podijeliti sa svojim prijateljima.

 

 

Xiaomi Mijia LCD Writing Board je pametna digitalna ploča za pisanje i crtanje uz koju se koristi olovka. Ploča je dijagonale 10 inča pa ćete imati osjećaj kao da koristite tablet. Osjetljiva je na dodir, koristi se magnetska apsorpcija prilikom korištenja priložene olovke, a istovremeno je lagana za nošenje, uz debljinu od samo 7 milimetara. Masa olovke je samo 7 grama.

Na ploči se, ovisno koliko se jako pritisne olovka prilikom korištenja, prikazuje plavo zeleni rukopis te vam omogućuje prebacivanje misli na podlogu koja omogućuje stvarno iskustvo pisanja kao po tradicionalnom papiru.

LCD ekran nulte snage energiju troši samo prilikom čišćenja, a ako tijekom jednog dana sadržaj izbrišete 100 puta, baterija će vam potrajati čak 365 dana.

 

 

Uz Walkie Talkie T62 PMR 446 možete se zabavljati sa susjedima koji su u dometu do 8 kilometara. Ne treba vam niti internet, ne trebaju vam niti minute uključene u tarifu, a ne treba vam niti mobitel. Idealno rješenje za malu djecu koja se tako mogu zabavljati, a walkie talkie će dobro poslužiti i na gradilištima, pri postavljanju antene na krov te u mnogim drugim korisnim i zabavnim situacijama.

 

 

Uz sve spomenute elektronske uređaje možda ćete poželjeti i nešto što ne zahtijeva napajanje niti baterije, a želite nešto za opuštanje. Fidget Spinner je u Neutrinomobile trgovinama dostupan po izuzetno povoljnim cijenama, a na izbor se nudi pet različitih dizajna koji će smanjiti razinu stresa – od klasičnih aluminijskih trokrakih do brončane metalne lubanje. Kako biste reducirali stres, u rukama Fidget Spinner vrtite dvije, tri ili četiri minute.